Hopp til hovedinnhold

Gatebilder tar veien til Mapspace!

Gatebilder er et viktig og effektivt verktøy for å registrere og dokumentere alt fra gatenivå. Vi kan tilby innsyn og måling i bildene i vår brukervennlige web-baserte applikasjon Mapspace.

360-graders gatebilder er et viktig og effektivt verktøy for å registrere og dokumentere alt fra gatenivå. Våre 360-gatebilder gir høyoppløselige og geografisk nøyaktige bilder tatt fra gatenivå for profesjonelle brukere. Ved hjelp av ulike verktøy kan det gjøres nøyaktige målinger direkte i bildene, slik at alle objekter i bildene kan registreres direkte på skjermen. Dette gjør 360-gatebilder til et nyttig verktøy for datainnsamling av alle objekter som kan sees fra gatenivå.

Bildene er systematisk samlet inn ved hjelp av nøyaktige navigasjonssystemer. Svært gode kameraer og en velutviklet programvare gir et “intelligent” produkt med en god visuell opplevelse. Systemet er utstyrt med 6 høyoppløselige kameraer som gir 360-gatebilder med HD-oppløsning opp til 180 megapiksel, som gjør at en kan se små detaljer i bildene på lange avstander.

Mapspace med ortofoto og 360-gatebilder

Sammen med 360-gatebildene så blir det generert en dybdekart som muliggjør at en enkelt kan gjøre nøyaktige målinger direkte i gatebildene.

Mapspace med dybdekart og 360-gatebilde

Veien til Mapspace

360-gatebildene ligger sentralt lagret i «nettskyen», og er tilgjengelig i vår brukervennlig web-basert applikasjon Mapspace, som gjør at det ikke kreves noen installasjon eller datalagring hos brukerne. I Mapspace kan en enkelt navigere i 360-gatebildene, gjøre målinger, importere og eksportere ut vektordata, forandre lys og kontraster i bildene og se nøyaktig dato og tidspunkt for bildene.

Nå som 360-gatebilder er tilgjengelig i Mapspace, betyr det at en nå kan få skråbilder og 360-gatebilder over samme område inn i samme løsning fra Mapspace!

I tillegg kan en vise 360-gatebilder sammen med andre rasterdata, vektordata, laserdata og 3D-modeller.

Applikasjonen er basert på et åpent API som muliggjør at Mapspace funksjonalitetene og bildene enkelt kan integreres i andre GIS- og kundesystemer.  

NVDB-integrasjon

I Mapspace har vi laget en direkte integrasjon til NVDB som gjør at brukerne kan oppdatere sin NVDB-database direkte fra Mapspace ved å gjøre registreringer i 360-gatebildene. 

Mapspace med målinger i gatebildene

Ta kontroll

Med våre 360-gatebilder vet man alltid hvor og når et bilde er tatt. Bestem selv når, hvor ofte og hvor du ønsker at det skal fotograferes 360-gatebilder. Blom samler inn data etter kundes ønsker hvilket gir deg full kontroll over tid og omfang til dataene. Dato og tidspunkt for når bildet er tatt vises tydelig på hvert enkelte 360-gatebilde i Mapspace. For å få mest ut av ditt produkt kan du integrere våre 360-gatebilder med dine egne geografisk refererte data.

Ta gjerne kontakt med Dag Solberg for mer informasjon på dag.solberg@blom.no eller tlf. 971 73 336.

Send oss en melding

Send oss gjerne en forespørsel så kontakter vi deg snarlig.

Denne tjenesten er beskyttet av reCAPTCHA og  "Google Privacy Policy and Terms of Service" gjelder.