Hopp til hovedinnhold

Stor aktivitet i kartavdelingen, vil du bli med?

Det er høysesong for kartproduksjon og oppgavene er mange, finner vi rett person så kan våre dyktige medarbeidere få en ny kollega!

Blom Norway AS har en stor kartavdeling som hovedsakelig jobber mot det norske markedet. Avdelingen er lokalisert både i Bergen og Oslo. I skrivende stunde er vi 9 ansatte, men på utkikk etter å forsterke avdelingen ytterliggere med én eller flere kartpersoner – kjenner dere noen aktuelle kandidater er det lov å gi dem et hint om å ta kontakt med oss. I tillegg til våre 9 ansatte i Norge har vi omtrent 40 ingeniører som jobber for oss i Indonesia og India. Samtlige har kartfaglig utdanning og, gjennom sitt daglige arbeid, innehar nok disse personene kompetanse innen vektorkartlegging på høyde med de fleste som jobber med FKB-produkter i Norge.

Avdelingen ble akkurat omtalt i nyhetsbrevet til Kartverket. tillegg til å lage historisk ortofoto for Kartverket leverer vi også mye data og mange prosjekter til innkjøpssamarbeidet Geovekst. Her er vi som leverandør, men også som underleverandør til andre firma. Vi jobber kontinuerlig med 3-5 Geovekst-prosjekt som inneholder landmåling, flyfotografering, laserskanning, aerotriangulering, kartkonstruksjon i DFA, midlertidig ortofoto og fullverdig ortofoto. Kartavdelingen til Blom Norway bistår også Terratec AS med å ajourføre og nykonstruere flyplassene i Norge basert på ADQ standarden for Avinor.

Har du spørsmål eller er usikker på hvordan vi kan hjelpe dere er det bare å ta kontakt med avdelingsleder Eirik Fosseli, eirik.fosseli@blom.no - 90697298.

Send oss en melding

Send oss gjerne en forespørsel så kontakter vi deg snarlig.

Denne tjenesten er beskyttet av reCAPTCHA og  "Google Privacy Policy and Terms of Service" gjelder.